Дріжджі пивні Fermentis BR-8

16461
Наведіть на картинку для збільшення
354 грн.
+
БрендFermentis Вид дріжджівПивные дрожжи Упаковка5г. ФасовкаOriginal

SafBrew BR-8 - це перші дріжджі Brettanomyces bruxellensis, доступні пивоварам у форматі сухої мікрогранули.

Наші переваги
  • — Найкраща ціна
  • — Оповіщення по SMS
  • — Повернення і обмін
  • — Різні способи оплати
Варіанти оплати
Доставка

Описание

Дріжджі пивні Fermentis BR-8

SafBrew BR-8 - це перші дріжджі Brettanomyces bruxellensis, доступні пивоварам у форматі сухої мікрогранули.

Вони володіють усіма смаковими перевагами "диких" дріжджів Bretta, але з більшим контролем і надійністю, виключаючи ризик перекарбонізації після розливу.

Відібрані спеціально для вторинного бродіння в пляшках або бочках, SafBrew BR-8 виробляють фенольні сполуки, що створюють характерний завершальний штрих, який розвивається згодом, у міру витримки пива, з більш веселими нотами, добре збалансованими освіжаючими фруктовими нотами.

Температура:

  • Оптимальна температура ферментації 15°C - 25°C. 

Інструкція із застосування:

  1. Розведіть дріжджі в 10-кратній кількості стерильної води за температури від 25°C до 29°C.
  2. Залиште на 15-30 хвилин.
  3. Акуратно перемішайте до отримання дріжджового крему.
  4. Додайте від 5 до 10 грам цукру на літр пива, щоб отримати додаткове насичення 2,5-5,0 г/л CO2.
  5. Переведіть підсолоджене пиво в температуру бродіння з регідратованими дріжджами.
  6. Карбонізація буде досягнута через 1 - 3 місяці дозрівання.

*Карбонізація при нижчій кінцевій температурі (наприклад, 15°C) може зайняти більше 3 місяців.

Зберігання:

  • Продукт повинен зберігатися/транспортуватися в сухих умовах і бути захищеним від прямих джерел тепла.
  • Протягом 6 місяців продукт можна зберігати/транспортувати за температури навколишнього середовища нижче 25°C без погіршення його характеристик.
  • Пікові значення до 40°C допускаються протягом обмеженого періоду часу (загалом менше 7 днів).
  • У разі тривалого зберігання (понад 6 місяців) після прибуття продукту в кінцевий пункт призначення компанія Fermentis рекомендує зберігати його за контрольованої температури (нижче 15°C).

Термін придатності: 24 місяці з дати виробництва.

Відкриті пакетики потрібно запечатати та зберігати за температури 4°C і використовувати протягом 7 днів після відкриття.

Не використовуйте м'які або пошкоджені пакетики.

Кожна закваска Fermentis розробляється за спеціальною виробничою схемою ноу-хау групи Lesaffre, світового лідера у виробництві заквасок. Це гарантує найвищу мікробіологічну чистоту та максимальну ферментаційну активність.

 

Особенности

Вид дріжджів:
Пивные дрожжи
Страна:
Бельгия
Упаковка:
5г.
Фасовка:
Original