Турбо-дріжджі Alcotec Distillers Vodka Turbo, 73 г
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
Описание
Професійні дріжджі, які створені для ферментації сусла з декстрози або пшеничного солодового екстракту. Звичайно ви можете зброджувати за допомогою цих дріжджів цукрове сусло, але знайте, що їхній потенціал цим не обмежується.
Дріжджі збагачені ферментом глюкоамілаза. Він використовується для оцукровування крохмалю під час виробництва напоїв із зерна або іншої крохмалевмісної сировини. Крохмалевмісну сировину необхідно попередньо оцукрувати ферментом альфа-амілаза.
До дріжджів додано вітаміни та мікроелементи, необхідні для якісної ферментації. Зброджування відбувається бурхливо, тому не рекомендується закривати ферментер щільно кришкою і використовувати гідрозатвор.
Використання
• Налийте 21 л теплої води (35°C) у ферментер.
• Додайте 6 кг декстрози або 2 кг пшеничного солодового екстракту і 4,5 кг цукру. Перемішайте до повного розчинення компонентів.
• Всипте вміст пакетика і залиште зброджувати на 7 днів за температури 18-22°С.
Зверніть увагу: можливе сильне піноутворення, тому не закривайте ферментер щільно кришкою і не використовуйте гідрозатвор.
Особенности
- Дріжджі для цукрової браги
- Дріжджі для зернової браги та віскі