Дріжджі винні Lalvin Noveau 71B, 5 г

17002
Наведіть на картинку для збільшення
109 грн.
+
БрендLallemand Вага5г.
Наші переваги
  • — Найкраща ціна
  • — Оповіщення по SMS
  • — Повернення і обмін
  • — Різні способи оплати
Варіанти оплати
Доставка

Описание

Lalvin 71B — це активні сухі винні дріжджі штаму Saccharomyces cerevisiae, створені у Національному інституті сільськогосподарських досліджень у Нарбонні (Франція). Ідеально підходять для виготовлення молодих вин типу Божоле Нуво, а також рожевих, білих і напівсолодких вин.

Основні переваги

• інтенсивний аромат: забезпечують високе накопичення естерів та вищих спиртів — яскраві тропічні ноти, легкий аромат банана.
• пом’якшення кислотності: споживають до 30–40% яблучної кислоти при температурі бродіння понад 18 °C.
• швидкий старт і стабільне зброджування: коротка лаг-фаза, повне зброджування в діапазоні температур 15–30 °C.
• універсальність застосування: підходять для червоних, білих, рожевих, напівсолодких вин і виноматеріалів з високим вмістом цукру.
• рекомендовані сорти винограду: Каберне Фран, Гевюрцтрамінер, Рислінг.

Дозування і підготовка

  1. Дозування складає 25 г на 100 л сусла.
  2. Дріжджі розводяться у воді з розрахунку 1:10, що має температуру 35-40 ºС. Температура води не повинна перевищувати 40 °C, щоб уникнути пошкодження дріжджів.
  3. Суміш обережно перемішують для видалення грудок і витримують протягом 15-20 хвилин (але не більше 30 хвилин), а потім обережно знову перемішують.
  4. Повільно (протягом 5 хвилин) суміш змішують із рівним обсягом сусла. Це дозволяє дріжджам пройти акліматизацію та уникнути температурного шоку при швидкому охолодженні до температури сусла.

Особенности

Бренд:
Lallemand
Вага:
5г.
Застосування дріжджів:
  • Для білого вина
  • Для червоного вина
  • Для рожевого вина
Країна:
Канада
Форма:
сухі