Дріжджі Lallemand Nottingham
- — Найкраща ціна
- — Оповіщення по SMS
- — Повернення і обмін
- — Різні способи оплати
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
Описание
Lallemand Nottingham (Ale Yeast) – один з найпопулярніших універсальних видів пивних дріжджів верхового бродіння.
Пивні дріжджі Danstar Nottingham Ale Yeast відрізняються високою продуктивністю, що дозволяє пивоварам охоплюють широкий спектр стилів пива, користуючись при цьому лише одним типом дріжджів.
Штам Ноттінгем відрізняється високою флокуляцією відносно повним зброджуванням цукрів і досить швидким освітленням пива. Надають пиву легкі фруктові та ефірні аромати, але загалом досить нейтральні, зберігають у пиві природний смак солоду та хмелю.
Рекомендована температура бродіння для дріжджів Nottingham: від +14°С до 25°C. Хороша стійкість до досить низьких температур бродіння від + 14 ° С дозволяє використовувати ці дріжджі під час виробництва таборів. Порівняно висока толерантність до алкоголю дозволяє створювати спеціальні сорти пива із високим вмістом алкоголю.
Кінцева щільність: дуже низька
Стиль пива: Munich Helles, Dortmunder Export, German Pilsner, Bohemian Pilsner, Classic American Pilsner, Vienna Lager, Oktoberfest/Märzen, Dark American Lager, Munich Dunkel, Schwarzbier, Maibock/Helles Bock, Traditional Bock, Doppelbock, Eisbock, Cream Ale, Blonde Ale, Kölsch, American Wheat, California Common, Düsseldorf Altbier, Ordinary Bitter, Special/Best Bitter, Extra Special Bitter, Scottish Ale, Irish Red Ale, Strong Scotch Ale, American Amber Ale, American Brown Ale, Mild, English Brown Ale, Brown Porter, Robust Porter, Baltic Porter, Dry Stout, Sweet Stout, Oatmeal Stout, Foreign Extra Stout, American Stout, Russian Imperial Stout, English IPA, American IPA, Imperial IPA, Weizenbock, Roggen/Rye, Witbier, Belgian Pale Ale, Belgian Blond Ale, Belgian Dubbel, Belgian Quad, Belgian Golden Strong Ale, Belgian Dark Strong, Old Ale, English Barleywine, American Barleywine.
Температура бродіння: Рекомендована температура: 17°C - 23°C Зберігання: Зберігати у сухому та прохолодному місці <10°C