Дріжджі пивні Lallemand CBC-1 (фасовані)
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
Описание
Дріжджі пивні Lallemand CBC-1 (фасовані)
Зберігають вихідний смак пива, тому можуть бути використані для додаткової вторинної ферментації. Підходять також для ігристих вин, фруктового пива і сидрів. Підходить для зброджування сортів у дубовій бочці. А завдяки первинній ферментації, може підійти для виробництва шампанського.
Мають дуже високу флокуляцію.
Інструкція:
Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії.
- Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло за температури 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10.
- Як тільки сухі дріжджі відновляться й утворять дріжджову суспензію (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин.
- Потім зробіть засів бродильного чана отриманою дріжджовою суспензією.
- Існує альтернативний спосіб засіву - це безпосереднє завдання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути не вищою за 20°C.
- Всипте поступово сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок.
- Залиште на 30 хвилин, і потім перемішайте сусло, збагачуючи повітрям.
Температура бродіння:
Рекомендована температура бродіння: 15°C - 25°C.
Зберігання:
Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися за 4°С. Використовувати протягом 7 наступних днів після розкриття.