Дріжджі пивні Lallemand CBC-1 (фасовані)

16144
Наведіть на картинку для збільшення
82 грн.
+
БрендLallemand Вид дріжджівПивные дрожжи Термін придатності03.2025 Упаковка10г.
Наші переваги
  • — Найкраща ціна
  • — Оповіщення по SMS
  • — Повернення і обмін
  • — Різні способи оплати
Варіанти оплати
Доставка

Описание

Дріжджі пивні Lallemand CBC-1 (фасовані)

Зберігають вихідний смак пива, тому можуть бути використані для додаткової вторинної ферментації. Підходять також для ігристих вин, фруктового пива і сидрів. Підходить для зброджування сортів у дубовій бочці. А завдяки первинній ферментації, може підійти для виробництва шампанського. 

Мають дуже високу флокуляцію. 

Інструкція:

Перед засівом необхідно регідратувати сухі дріжджі, перемішуючи їх у чані для отримання дріжджової суспензії.

  1. Насипте дріжджі в стерильну воду або сусло за температури 27°C ± 3°C з розрахунку 1 до 10. 
  2. Як тільки сухі дріжджі відновляться й утворять дріжджову суспензію (15-30 хвилин), продовжуйте повільно перемішувати ще протягом 30 хвилин. 
  3. Потім зробіть засів бродильного чана отриманою дріжджовою суспензією. 
  4. Існує альтернативний спосіб засіву - це безпосереднє завдання сухих дріжджів у бродильний танк за умови, що температура сусла має бути не вищою за 20°C. 
  5. Всипте поступово сухі дріжджі в танк таким чином, щоб дріжджі покрили всю поверхню сусла без утворення грудочок. 
  6. Залиште на 30 хвилин, і потім перемішайте сусло, збагачуючи повітрям.

Температура бродіння:

Рекомендована температура бродіння: 15°C - 25°C.

Зберігання:

Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися за 4°С. Використовувати протягом 7 наступних днів після розкриття.

Особенности

Вид дріжджів:
Пивные дрожжи
Термін придатності:
03.2025
Упаковка:
10г.