Дріжджі Lallemand Voss Kveik
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
Описание
Lallemand Voss Kveik (Ale Yeast) - Штам LalBrew® Voss був отриманий від Сігмунда Гьєрнеса (Восс, Норвегія), який використовував його традиційним способом з 80-х років і поділився ним з широкою пивоварною громадськістю. LalBrew Voss дозволяє використовувати широкий діапазон температур бродіння 25-40°C з оптимальним діапазоном 35-40°C. Ферментація в даному діапазоні відбувається дуже швидко з повною атенюацією протягом 2-3 днів. смако-ароматичний профіль стабільний у всьому температурному діапазоні: нейтральний з легкими фруктовими нотами та ароматом цитрусових, зокрема апельсина. Флокуляція висока. Пиво виходить чистим та прозорим без застосування фільтрації та інших засобів.
Спіртостійкість: 12%
Температура бродіння: 25 - 40 ° С
Атенюація: висока
Флокуляція: висока