Дріжджі Fermentis K-97

Знижка 23%
Наведіть на картинку для збільшення
В наявності
78 грн.
60 грн.
Ви економите: 18 грн. (23%)
+
БрендFermentis Вид дріжджівПивные дрожжи Тип бродінняВерховое Упаковка11г. ФасовкаOriginal
Наші переваги
  • — Найкраща ціна
  • — Оповіщення по SMS
  • — Повернення і обмін
  • — Різні способи оплати
Варіанти оплати
Доставка

Описание

Fermentis K-97 - Дріжджі верхового бродіння, німецький елевий штам дріжджів відібраний завдяки своїй здатності формувати щільну пінну шапку в процесі бродіння. Підходить для варіння елей з низьким вмістом ефірів, а також може бути застосований для виробництва бельгійських сортів пшеничного пива. Нижча здатність даного штаму, що зброджує, дозволяє варити пиво з більш тривалим смаковим відчуттям.Fermentis K-97 - Дріжджі верхового бродіння, німецький елевий штам дріжджів відібраний завдяки своїй здатності формувати щільну пінну шапку в процесі бродіння. Підходить для варіння елей з низьким вмістом ефірів, а також може бути застосований для виробництва бельгійських сортів пшеничного пива. Нижча здатність даного штаму, що зброджує, дозволяє варити пиво з більш тривалим смаковим відчуттям.

Стиль пива: Кельш, Пшеничне, Американський пейл ель, Американський бурштиновий ель, Англійський IPA, Балтійський портер, Бельгійський блонд ель, Бельгійський пейл ель, Бельгійський спеціальний ель, Бельгійський темний міцний ель, Ірландський , Сезонний ель, Старий ель.

Температура бродіння: Температура бродіння, що рекомендується: 12°C - 25°C, ідеально при 15-20°C

Особенности

Вид дріжджів:
Пивные дрожжи
Тип бродіння:
Верховое
Упаковка:
11г.
Фасовка:
Original

Отзывы

найбільш не однозначні дріжджі на моїй практиці, пробував зробити бланш з їх допомогою, все б нічого, якби не сульфатний "аромат" в процесі бродіння і вже після дозрівання
Высокая степень фоокуляции с высокой степенью сбраживания - всегда быстро сбраживают, быстро заводятся после внесения и заканчивают брожение в течение недели, пиво чистое и стабильное. Отличный штамм под кельш.
Написати відгук
Возможно вас заинтересуют