ABV Aromazyme
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
Описание
ABV AROMAZYME - новий ферментний склад для покращення смаку та аромату хмелю в пиві. Отриманий із відібраного штаму Aspergillus niger. Він складається з ферментів β-глюкозидази, які здатні гідролізувати глікозидні зв'язки, вивільняючи сполуки монотерпенового спирту та глюкозу. Він був розроблений для того, щоб посилити складність хмелевого аромату та смаку пива. Застосування ABV AROMAZYME під час ферментації дає пивоварам можливість покращити використання хмелю за рахунок виділення додаткових летких ароматичних сполук, зменшуючи загальне кількість хмелю або використовуючи менш складні сорти хмелю.
Дозування та застосування:
Рекомендоване дозування – 5 г на 50 л.
ABV AROMAZYME має оптимальну активність при pH 3,5-6,5, хоча при pH 3,0 все ще спостерігається нижча активність для використання у кислих сортах пива.
Оптимальний температурний діапазон 15-65 ºС.
Розведіть фермент у достатній кількості води (~ 1 г на 10 мл), щоб забезпечити рівномірне розчинення та додайте до ферментера.
Маса нетто: 5г.