Бактерії Lallemand Helveticus Pitch
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
Описание
Lallemand WildBrew Helveticus Pitch – кисломолочні бактерії, штам Lactobacillus helveticus, спеціально відібраний за своєю здатністю виробляти широкий спектр сортів кислого пива. Порівняно з WildBrew Sour Pitch, нові бактерії виробляють більш інтенсивний цитрусовий аромат за більш високих температур. Крім того, WildBrew Helveticus Pitch забезпечить неперевершену консистенцію, повністю гарантовану продуктивність та неперевершену чистоту при приготуванні вибраного вами типу кислого пива.
Рекомендується використовувати WildBrew Helveticus Pitch у дозуванні 10 г/гл.
WildBrew Helveticus Pitch є частиною ширшого набору рішень для виробництва кислого пива, який також включає нещодавно випущені дріжджі Saccharomyces cerevisiae Mascoma Sourvisiae®, які можуть одночасно виробляти молочну кислоту та етанол.
Температура бродіння, що рекомендується: 30°C – 40°C. Рівень рН > 3.4
Особенности
Отзывы
Не знайдено дописів