Бактерії Lallemand Sour Pitch
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
Описание
Lallemand Sour Pitch - високоефективні молочнокислі бактерії високого ступеня чистоти, спеціально винайдені для широкого спектру кислих стилів пива.
WildBrew™ Sour Pitch виробляє чистий і збалансований цитрусовий аромат, характерний як для традиційних, так і для сучасних кислих стилів пива. Бактерії WildBrew Sour Pitch демонструють: Швидке зниження pH, яке може бути завершено протягом 2 днів (зазвичай протягом 24-36 годин). Високий показник молочної кислоти порівняно з виробництвом оцтової кислоти. Аромати та смаки - цитрусові та гострі, з натяком на фрукти. Оптимальний температурний діапазон для WildBrew Sour Pitch для виробництва кислого пива становить від 30 °C до 40 °C. Швидкість ферментації, час ферментації та зниження рН залежать від щільності інокуляції, якості бактерій, температури ферментації та якості сусла.
Інструкція із застосування:
Відкрийте пакет безпосередньо перед використанням і додайте в не охмелене сусло з розрахунку - 10 гр/гл, при температурі від 30 до 40 °C. Для кращого старту можете бактерії регідрувати змішавши 50/50 сусло і воду в об'ємі інокуляцію в 10 разів, при температурі 30 °C +/- 5°C. Регулярно контролюйте зниження рН.
Температура бродіння, що рекомендується: 30°C – 40°C. Рівень рН > 3.4
Особенности
Отзывы
Не знайдено дописів