Бактерії Lallemand Sour Pitch

Наведіть на картинку для збільшення
169 грн.
+
БрендLallemand Вид дріжджівБактерии Термін придатності03.2024 Упаковка5г. ФасовкаПД
Наші переваги
  • — Найкраща ціна
  • — Оповіщення по SMS
  • — Повернення і обмін
  • — Різні способи оплати
Варіанти оплати
Доставка

Описание

Lallemand Sour Pitch - високоефективні молочнокислі бактерії високого ступеня чистоти, спеціально винайдені для широкого спектру кислих стилів пива.

WildBrew™ Sour Pitch виробляє чистий і збалансований цитрусовий аромат, характерний як для традиційних, так і для сучасних кислих стилів пива. Бактерії WildBrew Sour Pitch демонструють: Швидке зниження pH, яке може бути завершено протягом 2 днів (зазвичай протягом 24-36 годин). Високий показник молочної кислоти порівняно з виробництвом оцтової кислоти. Аромати та смаки - цитрусові та гострі, з натяком на фрукти. Оптимальний температурний діапазон для WildBrew Sour Pitch для виробництва кислого пива становить від 30 °C до 40 °C. Швидкість ферментації, час ферментації та зниження рН залежать від щільності інокуляції, якості бактерій, температури ферментації та якості сусла.

Інструкція із застосування:

Відкрийте пакет безпосередньо перед використанням і додайте в не охмелене сусло з розрахунку - 10 гр/гл, при температурі від 30 до 40 °C. Для кращого старту можете бактерії регідрувати змішавши 50/50 сусло і воду в об'ємі інокуляцію в 10 разів, при температурі 30 °C +/- 5°C. Регулярно контролюйте зниження рН.

Температура бродіння, що рекомендується: 30°C – 40°C. Рівень рН > 3.4


Особенности

Вид дріжджів:
Бактерии
Термін придатності:
03.2024
Упаковка:
5г.
Фасовка:
ПД

Отзывы

Не знайдено дописів

Написати відгук