Набір спецій для лікеру в стилі Sambuca (3 л)
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
Описание
Самбука - традиційний італійський лікер: солодкий, але не нудотний, поєднує освіжаючі тони лимона та анісу. Напій в міру в'язкий, має тонкий аромат і тривалий післясмак.
Рецепт Самбуки
На все вам знадобиться:
- 2.6 л спирту міцністю 40-45%
- Набір спецій Hot Rod для лікеру в стилі Sambuca (набір розрахований на 3 л готового продукту)
- Цукор – 450 г
- Вода – 300 мл
Готується напій нескладно. Воду потрібно помістити в каструльку, всипати туди набір спецій, довести до кипіння і додати цукор. Варити, помішуючи, поки цукор не розчиниться, після цього - потримати на слабкому вогні ще хвилин 15. Тепер прямо в гарячу суміш вливається спирт. Все закривається кришкою та настоюється близько години, каструльку можна додатково укутати рушником.
Повністю остиглу рідину процідити через марлю (можна не дуже ретельно), перелити в герметичну ємність. Спробувати можна вже зараз, але краще дати настоятися тиждень-другий. Після відпочинку напій по необхідності ще раз профільтрувати за допомогою вати і все – домашній лікер анісовий готовий!