Лактоза (молочний цукор)

Наведіть на картинку для збільшення
70 грн.
+
Вага0.5Кг.

 

Наші переваги
  • — Найкраща ціна
  • — Оповіщення по SMS
  • — Повернення і обмін
  • — Різні способи оплати
Варіанти оплати
Доставка

Описание

Молочний цукор харчовий або лактоза харчова застосовується в пивоварінні для надання кінцевої насолоди готовому пиву, оскільки лактоза не бере участі в процесі ферментації (бродіння) пивними дріжджами. Найчастіше лактозу використовують при приготуванні молочних (Milk Stout) та солодких стаутів (Sweet Stout).

Дозування: Лактозу зазвичай додають до сусла за 15 хвилин до кінця кип'ятіння. Кількість лактози зазвичай становить 20г на літр сусла.

Особенности

Вага:
0.5Кг.

Отзывы

Пробовал делать Стаут, получилось отлично, пиво темное как ночь, пенка светлая, сам вкус получился мягким.
Написати відгук